Log in
E-mail
Password
Show password
Remember
Forgot password ?
Become a member for free
Sign up
Sign up
New member
Sign up for FREE
New customer
Discover our services
Settings
Settings
Dynamic quotes 
OFFON
News: Latest News
Latest NewsCompaniesMarketsEconomy & ForexCommoditiesInterest RatesBusiness LeadersFinance Pro.CalendarSectors

SBAB Bank AB (publ) : SBAB:s delårsrapport för -2-

07/16/2021 | 06:01am EDT

Vårt senaste tillskott med tjänster i boenderesan är appen Boappa. Boappa är en kommunikations och administrationstjänst för bostadsrättsföreningar och för de boende i föreningen. Vi förvärvade under andra kvartalet en majoritet av aktierna i Boappa med en möjlighet att i ett senare skede förvärva 100 procent av aktierna. Boappa integreras nu i vårt kunderbjudande och blir en värdefull tjänst för att ytterligare stärka och förbättra vårt kunderbjudande i boenderesans olika faser. Boappa är också en värdefull tjänst för bostadsutvecklare i samband med projekt för nyteckning av lägenheter. Tillsammans med vår statistik- och analystjänst Booli Pro stärker Boappa vårt erbjudande till bostadsutvecklare och fastighetsbolag.

Arbetssätt och arbetsmiljö

Under coronapandemin har vi behövt anpassa oss och arbetat mycket mer på distans än tidigare. Ökat distansarbete har medfört att vi utvecklat vår förmåga att arbeta digitalt. Den digitala arbetsmiljön med digitala arbetsverktyg har utvecklats väsentligt under pandemin och har i vissa avseenden både ersatt och förbättrat den kontorsbaserade arbetsmiljön och arbetssättet.

Vi har som mål att vara en av Sveriges mest attraktiva arbetsplatser. Den 25 mars utnämnde Great Place to Work SBAB till Sveriges fjärde bästa arbetsplats inom kategorin stora organisationer för tredje året i rad. Vår ambition är att hela tiden utveckla vårt arbetssätt och vår arbetsmiljö för att bli en ännu bättre arbetsplats.

Vårt arbetssätt och vår arbetsmiljö post-corona ska ta tillvara det bästa av det fysiska kontorsbaserade och det digitala arbets- och mötessättet. Post-corona kommer våra kontor fortsatt att vara basen för vårt arbets- och mötessätt, men vi kommer att arbeta mer på distans än före corona och vi kommer att vidareutveckla vårt digitala arbets- och mötessätt. För de av oss som har arbetsuppgifter där det är möjligt att arbeta på distans så ska vi arbeta i genomsnitt minst tre dagar på kontoret. Vi ser framför oss att våra kontor löpande kommer att anpassas efter de förändringar vi gör och de behov som framkommer och vi kommer att vidareutveckla våra digitala arbetsverktyg. Nu i juli 2021 efter två års ombyggnation flyttar vi in i vårt nya kontor i Karlstad. Namnet på ombyggnationsprojektet - KCK - signalerar den vikt vi fäster vid vår arbetsmiljö. KCK står för Karlstads Coolaste Kontor.

Till alla mina fantastiska kollegor på SBAB säger jag tack för imponerande prestationer och grattis till oss alla för vårt starkaste halvårsresultat någonsin. Jag ser verkligen fram emot att vi alla ska kunna träffas igen post-corona.

Trevlig sommar,

Klas Danielsson

VD SBAB

För mer information, vänligen kontakta:

Erik Bukowski, Presschef SBAB

Tel: 0724- 51 79 37

E-post: erik.bukowski@sbab.se ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Dokument: SBAB:s delårsrapport för januari-juni 2021 Dokument: SBAB:s delårsrapport för januari-juni 2021 (pressmeddelande)

Språk:    Svenska 
Företag:   SBAB Bank AB (publ) 
       Box 4209 
       171 04 Solna 
       Sverige 
Telefon:   08- 614 43 00 
Epost:    erik.wennergren@sbab.se 
Internet:   www.sbab.se 
ISIN:     DK0030034343 
EQS News ID: 1219597 

SBAB Bank AB (publ) / 78 Halvårsrapport Spridning av Svenska Regulatoriska Nyheter, en tjänst från EQS Group. Utfärdaren av informationen är ensam ansvarig för innehållet i detta meddelande.

 
Slut på meddelande EQS News-Service 
=------------------------------------------------------------------------------------ 

1219597 2021-07-16

 
Bildlink: 
https://eqs-cockpit.com/cgi-bin/fncls.ssp?fn=show_t_gif&application_id=1219597&application_name=news 
 

(END) Dow Jones Newswires

July 16, 2021 06:00 ET (10:00 GMT)

Latest news "Companies"
06:06aAFCON : Malawi Govt. Has No Money for Flames - Ivory Coast World Cup Qualifiers Encounters
AQ
06:06aHealth Ministry - Four Covid-19 Vaccines Now Available in Sudan
AQ
06:06aNATIONAL BANK OF MALAWI : NBM Donates K3m to Icam for Annual Lake Conference
AQ
06:06aABSA BANK : Tigo, Partners to Address Financial Services Gap
AQ
06:06aBP : GDC Deputy Party Leader No2 Slams Barrow's Address to the Nation
AQ
06:06aTHAYER VENTURES ACQUISITION CORP : Entry into a Material Definitive Agreement, Financial Statements and Exhibits (form 8-K)
AQ
06:06aQANTAS AIRWAYS : Airlink Named Most Punctual Airline in Southern Africa
AQ
06:06aCANADIAN PACIFIC RAILWAY LTD/CN : Entry into a Material Definitive Agreement, Creation of a Direct Financial Obligation or an Obligation under an Off-Balance Sheet Arrangement of a Registrant, Other Events, Financial Statements and Exhibits (form 8-K)
AQ
06:06aMERCURY ECOMMERCE ACQUISITION CORP : Other Events, Financial Statements and Exhibits (form 8-K)
AQ
06:05aALLIANT ENERGY CORP : Other Events, Financial Statements and Exhibits (form 8-K)
AQ
Latest news "Companies"